De lekkerste manier om te communiceren

0493 49 39 23

Kies uw moment

Voor iedere gelegenheid iets lekkers!

Blog

Chocolade jurk

DILBEEK - Valentino Chocolatier maakt jurk met 120 chocolade bloemen voor eerste Salon du Chocolat in Brussel

chocoladejurk-salon du chocolat-chocomedia

Valentino Chocolatier uit Schepdaal (Dilbeek), de 100% Belgische specialist in handgemaakte chocoladeproducten, maakte ter gelegenheid van het eerste “Salon du Chocolat” in Brussel een bloemenjurk met niet minder dan 120 chocoladen bloemen en 500 bloemblaadjes. De jurk is tijdens het evenement, van vrijdag 7 tot zondag 9 februari, te bewonderen in Tour & Taxis.

Het “Salon du Chocolat”, het grootste chocolade-evenement ter wereld, organiseert haar eerste Belgische editie, van 7 tot en met 9 februari 2014 in Tour & Taxis in Brussel. Het gebeuren vormt de link tussen de chocolade-producerende landen, de chocolatiers en de consumenten. Le “Salon du Chocolat” in Tour en Taxis verwelkomt meer dan 90 Belgische en internationale deelnemers, die de bezoeker uitzonderlijke momenten van gastronomische vondsten en genot willen bezorgen. Tijdens het evenement zijn ook tal van veel animaties voorzien voor de bezoekers waarin chocolade de hoofdrol speelt.
Ter gelegenheid van deze eerste editie Valentino Chocolatier maakte Valentino Chocolatier een chocolade jurk die versierd is met maar liefst 120 chocolade bloemen en meer dan 500 chocolade blaadjes. Gedurende de hele maand januari werkten drie top-chocolatiers van Valentino Chocolatier samen met modeontwerpster Victoire Verhamme aan deze prachtige en tegelijk overheerlijke creatie. Zij maakten eveneens de bijpassende hoed. De jurk zal op donderdag 6 februari, tijdens de openingsavond, worden gedragen door RTL-presentatrice Sophie Pendeville. Vanaf vrijdag is de prachtige bloemenjurk te bewonderen op het salon.
Ontwerpster Victoire Verhamme zegt over het project: “België is van oudsher het land van de chocolade. De eerste Belgische editie van het “Salon du Chocolat” was voor ons de gedroomde gelegenheid om mijn passie voor mode te combineren met chocolade. Het was dan ook fantastisch om te zien hoe de drie top-chocolatiers van Valentino erin zijn geslaagd één van mijn haute couturejurken te reproduceren met meer dan 500 chocoladen bloemblaadjes.”
(bron: http://www.editiepajot.com)
Dit is pas echt personaliseren van chocolade....
Chocomedia

Contactgegevens

van den Eijndelaan 22
5712 BR Someren-Eind

Tel: 0493-493 923
Mob: 06 3734 1348

ChocoMedia is een onderdeel van: Vossen Chocoladewerken

Wij zijn ook te vinden op Social Media: icon-twittericon-facebookicon-google

© Copyright 2019 - ChocoMedia.nl | Website door RenewMyID