De lekkerste manier om te communiceren

0493 49 39 23

Kies uw moment

Voor iedere gelegenheid iets lekkers!

Blog

Chocolade tandpasta !!

chocomedia-chocolade-tandpasta

29/01 In De Rand Het tandpastabedrijf Crest brengt een nieuwe lijn van gedurfde tandpasta's op de markt. Dat meldt ABC News. Een primeur is het echter niet want in 2012 pakte het biotechbedrijf Theodent uit New Orleans al uit met een 'chocoladatandpasta'.

Tandpastabedrijf Theodent lanceerde een paar jaar gelden twee chocoladetandpasta's. De gewone Theodent Classic voor 10 dollar en de luxeversie Theodent 300, voor mensen met extra gevoelige tanden te verkrijgen aan 100 dollar per tube. De samenstelling van deze revolutionaire tandpasta houdt niet alleen het gebit intact, het zou de tanden ook sterker maken.

Dat komt omdat het mengsel is gebaseerd op de stof theobromine, een extract van cacao. De tandpasta smaakt dus voor alle duidelijkheid niet naar chocolade maar heeft, net zoals alle andere tandpasta's, een frisse muntsmaak.

Rijkere ervaring

Het tandpastabedrijf Crest maakt de droom van elk kind waar: Mint Chocolate Trek, een tandpasta die écht naar chocolade smaakt. Het is maar één van de smaken die Crest lanceerde, ook Vanilla Mint Spark en Lime Spearmint Zest maken deel uit van het nieuwe Be-line gamma.

Crest haalde de inspiratie voor de nieuwe tandpastalijn uit de kritiek van een consument die de tandpasta te saai vond. De consument wilde graag verrast worden door zijn tandpasta, al was het maar een minuut of twee tijdens het poetsen. De Be-line moet een verrijking voor de tandenpoets-ervaring worden.

Bron Gazet van Antwerpen, JaVL, Foto abcnews

De Theobromine zorgt ook voor het  "verslavende" effect van chocolade, vanaf nu dus de hele dag met de tandenborstel in de mond ????
Beter: gewoon lekker genieten van de beleving van ECHTE chocolade.......toch ?

P.V.

 

Contactgegevens

van den Eijndelaan 22
5712 BR Someren-Eind

Tel: 0493-493 923
Mob: 06 3734 1348

ChocoMedia is een onderdeel van: Vossen Chocoladewerken

Wij zijn ook te vinden op Social Media: icon-twittericon-facebookicon-google

© Copyright 2019 - ChocoMedia.nl | Website door RenewMyID