Geplaatst op

B&B ’t Heideroosje

Bonbons bij B&B ’t Heideroosje

  Voor Bed & Breakfast ’t Heideroosje mogen we regelmatig deze bonbons voor de gasten leveren.De vlinder zie je ook terug op de borden van Someren en de het logo van Someren Natuurlijk.

Wat is nu leuker om mensen te verwennen? Dat is wat ik graag doe. Daarom ben ik ook begonnen met een B&B. Gasten ontvangen met een eigengemaakte cupcake, taartje of appelflap. ’s Morgens een heerlijk uitgebreid ontbijt met vers geperst sinaasappelsap, eitje van eigen kippetjes, zelfgemaakte jam, warme broodjes en andere heerlijkheden.
En als ze weer vertrekken moet er toch betaald worden, om dit “leed” te verzachten, krijgen ze van mij nog 2 heerlijke bonbons mee van Chocomedia, iedereen weer tevreden naar huis. De bonbons maken het plaatje, wat ik de mensen mee wil geven, compleet. Peter en ik hebben gekozen voor een tekstbonbon met: fijn dat u er was en een vlinder. De vlinder zie je terug in mijn logo.
Duitse gasten vertelden me; “die vlinder heb je gekozen zodat mensen weer terug fladderen”. Zij zijn ook al meerder keren geweest! Groetjes Mely Rooymans B&B ’t Heideroosje Someren Heide